top of page

Specialisten in kleine renovatiewerken

ALGEMEEN SCHRIJNWERK

Droomt u van een moderne draaideur voor uw woonkamer of gaat uw voorkeur net uit naar een knusse, houten binnendeur? Deputter J vervult uw wensen.

Deputter J

Contacteer ons voor de plaatsing van:

(Gyproc)wanden

binnendeuren

diverse soorten open en gesloten trappen

inbouwkasten

keukens en badkamers

valse plafonds

Wij realiseren vakkundig maatwerk in hout en andere materialen.

VLOER- EN KLINKERWERKEN

Vloerwerken voor binnen

Wij zijn expert in het plaatsen van parket- en tegelvloeren. Van het zwevend leggen van lamelparket tot het verlijmen van traditionele houten parketvloeren en het plaatsen van tegelvloeren in sanitaire ruimtes, wij kunnen overal mee overweg.

Klinkerwerken

Wilt u een verharde oprit aanleggen of denkt u aan tuinbestrating voor uw terras of voor uw tuinpaden? Ons bouwbedrijf ontfermt zich over de professionele aanleg.

METSEL- EN VOEGWERKEN

Bij Deputter J kunt u terecht voor al uw metselwerken en voegwerken in omgeving Boutersem en Vlaams-Brabant:

(Opnieuw) voegen van gevels

Metselen van bijgebouwen: garages, carports en poolhouses

Metselen van tuinmuurtjes en brievenbussen

PLAATSEN VAN BIJGEBOUWEN

Een bijgebouw op uw domein is niet enkel praktisch, maar geeft uw pand ook direct een hogere marktwaarde. Bijgebouwen doen dienst als opslagplaats of als ontspanningsruimte in uw tuin. Schakel ons in voor de vakkundige constructie van de volgende bijgebouwen:

Carports

Pergola’s

Tuinhuizen

CHAPE- EN BETONWERKEN

Een ijzersterke en uiterst gladde chape voor uw vloeren of een extra betonnen wand in of rondom uw woning? Bel onze firma!

BEZETTINGSWERKEN

Van voorbereidend schuurwerk tot het aanbrengen van sier- of spuitpleister; wij zijn vertrouwd met alle soorten bezettingswerken.

Bent u aan het verbouwen of renoveren in de omstreken van Boutersem en heeft u hulp nodig van een ervaren aannemer? Bel Deputter J voor al uw schrijn-, beton- vloer- en metselwerken voor binnen en buiten!

bottom of page