top of page
Allround schrijnwerker in Boutersem

Allround schrijnwerker in Boutersem, Vlaams-Brabant

ALGEMEEN SCHRIJNWERK

Een strakke draaideur voor uw woonruimte of liever karaktervolle, houten binnendeuren? Alle ruimte met praktische opbergkasten of een knappe dressing die als gegoten zit? Perfect afgewerkte ramen en buitendeuren? 

Deputter J is uw vakman voor groot en klein schrijnwerk binnen en buiten. Wij maken uw woonwensen waar en realiseren al uw schrijnwerk met oog voor detail en een hart voor de stiel. Elke creatie is gemaakt om lang mee te gaan.

Deputter J

Contacteer ons voor de plaatsing van:

(gyproc)wanden

binnendeuren

blokhutten

inbouwkasten

keukens en badkamers

valse plafonds

ander schrijnwerk

houten terrassen (vlonders)

algemeen buitenschrijnwerk (pergola's, tuinschuttingen,... )

Wij realiseren al uw kleine renovatiewerken, alles is mogelijk en bespreekbaar.

ZOWAT ALLES IS MOGELIJK OP MAAT

Het grote voordeel van op maat gemaakt schrijnwerk is dat er quasi geen regels zijn. Elk ontwerp en constructie is uniek en perfect gemaakt om bij u en uw ruimte te passen en lange tijd mee te gaan. Professioneel advies of creatieve inspiratie nodig? Wij staan u graag te woord.

Een specifieke stijl, indeling, afwerking, materiaal, kleur, … Werken rond nissen, onhandige muren, lastige hoeken of openingen,… geen probleem! Vertel ons al uw wensen in schrijnwerk en wij vertalen dit in prachtige en duurzame realisaties op maat. 

Op zoek naar een ervaren schrijnwerker? Contacteer Deputter J in Boutersem, Vlaams-Brabant, wij komen altijd langs voor een offerte op maat.

bottom of page