top of page

Deputter J, uw adres voor zelfbouwhulp in Vlaams-Brabant

DEPUTTER J (VER)BOUWT SAMEN MET U

Bent u een handige harry die niets liever doet dan zelf de handen uit de mouwen steken bij bouw- of renovatieklussen?

Deputter J

Dat is een uitstekend initiatief! Hoewel tegenwoordig online en in de bouwmarkten enorm veel informatie voor zelfbouwers te vinden is, stoot u vroeg of laat waarschijnlijk toch op een bouwkundig probleem dat om nét iets meer ervaring en vakkennis vraagt. En hier schiet ons deskundig team u graag te hulp! Zowel voor nieuwbouw- als voor renovatieprojecten staan wij te allen tijde voor u klaar.

VOORDELEN VAN ONZE ZELFBOUWHULP

Creatieve vrijetijdsbesteding

Bent u een bezige bij die niet kan stilzitten? Besteed uw vrije tijd op een nuttige manier en begin zelf, onder onze begeleiding, aan uw kleine renovatiewerken.

Kennis is macht

Meer vakkennis betekent meer comfort en onafhankelijkheid in uw leven. Hoe meer u leert, hoe gemakkelijker alles wordt.

Budgetvriendelijk alternatief

Wanneer u zelf meehelpt aan uw verbouwingen profiteert u van een lagere eindfactuur.

Garantie op correct uitgevoerde werken

Of u nu kiest voor volledige of gedeeltelijke begeleiding; als bouwspecialist houden wij steeds een oogje in het zeil en bieden wij alle zelfbouwers assistentie waar nodig. Zo bent u zeker van optimale resultaten.

ZELFBOUWHULP VOLGENS UW PERSOONLIJKE WENSEN

Heeft u al vaker gerenoveerd en behoeft u slechts hulp bij een specifieke klus? Of bent u een beginnende klusser en wenst u assistentie gedurende uw hele project? Wij bieden u deskundige hulp op maat bij al uw kleine renovatieklussen (kijk ook bij tab ‘onze diensten’)

Zelfbouwhulp nodig in of rondom Boutersem? Neem contact op met Deputter J en vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan!

bottom of page